Jos en Chantal

Bingo!

Bingo! Zo zou het leven moeten zijn, elke dag prijs, elke dag geluk. Bingo? Maar de ballen van het lot rollen waar ze rollen moeten.

Soms win je, maar vaak verlies je.Geen geluk? Niet getreurd, dat doen Jos en Chantal ook niet. Voor Chantal en Jos was het in de liefde en in het leven niet altijd rozengeur en maneschijn, maar hun BINGO helpt hen er altijd door.

En voor hun trouwe fans doen ze hetzelfde, hun Bingo!moment zoeken. Chantal en Jos trekken rond langs parochie- en cultuurzalen bij u om de hoek en verrassen hun fans met de gekste prijzen. Inclusief gratis levensverhalen, wijze lessen of loempe kemels. Voor de koffie of cava betaalt u zelf, dat spreekt.

Samen BINGO spelen is… samen verliezen en winnen, samen dansen en zingen, samen herinneren en vergeten, samen vallen en weer opstaan.

Wat is jouw BINGOMOMENT? Wie is jouw BINGO? Voor wie wil jij een BINGO zijn?

Spel en concept: Chantal Boes en Jo Jochems Locatie: cafetaria, refter, feestzaal…

Van 9 tot 99 jaar

Concept: het publiek speelt onder begeleiding van Jos en Chantal “BINGO”. Tussen de verschillende rondes van het spel voorzien de spelleiders muzikale intermezzo’s, ludieke en ontroerende vertellingen over het leven met vallen en opstaan.