Lappie Lapstok

Weaving

Lappie Lapstrok is dol op draad. Ze wil weven en dat op allerlei maniere. Je kan dus kiezen!

Action Weaving:

Een spin maakt een prachtig web, maar daarin is hij niet alleen! Met zijn allen maken we een enorm web van allerlei gekleurde, gerecyclede touwen.

Kunnen we een muurtje weven met bloemen en takken erin? Waar de een eindigt, begint de ander. Is het begin nog wel te zien? Wat maakt het ook uit…

Knopen en knobbelen tot er een heus kunstwerk ontstaat. Is het een hut, een labyrint of een achtbaan voor lieveheersbeestjes?

Figure Weaving

Maak je eigen kunstwerk met gaas en gerecycleerde gekleurde touwen.
Wat een concentratie en wat een verschillende resultaten. Als het even kan, hangen we ze ook nog even op in een echte kunstboom!

Figure Weaving XL

Of een groot werk dat mag blijven hangen? Dan doen we Figure Weaving XL! Met deze activiteit kan iedereen lekker weven en knobbelen op grote stroken kippengaas (gespannen tussen bomen of palen)  Waar de een eindigt, kan de ander  verder…  Samen weven, ieder aan een kant van het kippengaas is superleuk! Ben je ook zo benieuwd naar het eindresultaat? Deze activiteit is geschikt voor iedereen van groot tot klein. Het resultaat is een grote dromenvangerwaar iedereen aan meegewerkt heeft.