Amadeo Kollectif

Fujinn

Speel je mee? Jij, wij, iedereen!

Luisteren en meezingen is al een feest, maar samen muziek maken: dát is echt bijzonder.

Met Fujinn Open Orchestra gelooft Amadeo Kollectif in de kracht van samen muziek maken. Het is niet alleen heel leuk om samen te spelen, het is ook bijzonder leerzaam.
We doen ervaringen op, onze band wordt sterker. We ontspannen.

Er is geen muzikale voorkennis nodig, want met Fujinn Open Orchestra willen we tonen hoe makkelijk het is om samen muziek te spelen. Onze creativiteit kent geen grenzen. Onze dromen worden werkelijkheid.

We luisteren eerst een half uur naar vier professionele muzikanten. In het repertoire vinden we invloeden uit jazz, wereldmuziek en moderne klassiek. En daarna gaan we samen met hen aan de slag. Ons eigen muziekfestijn!

Wij wensen iedereen veel samen spelplezier en kijken uit naar alle muzikale belevenissen!

Fujinn is een openluchtorkest dat bestaat uit 9 grote geluidssculpturen die het mogelijk maken om gezamenlijk te spelen, communiceren, creëren en componeren.

Met de Fujinn-installatie experimenteren we met een nieuw concept, gebaseerd op dezelfde doelstellingen als onze andere installaties. De installatie hier, tegelijk een muzikaal project, voorgesteld in overleg door een team van professionele muzikanten.

De installatie en het concert dienen als uitgangspunt voor een creatieve reis die verschillende vormen kan aannemen: met het publiek op onze concertlocaties of in workshops met kleine groepen, amateur of professional, volwassenen of kinderen.

De installatie reist ook naar scholen, als onderdeel van de in de schooltijd voorgestelde activiteiten van artistiek ontwaken.