Amadeo Kollectif

Imaginarium

Ze zijn met vier! Dieudonne, Evo-Sun, Maurice en de Ocean Drum. Reuze-insturmenten waar groot en klein zich een hele namiddag aan kunnen vergapen, in kunnen op ontdekking gaan of gewoon gaan musiceren. Combineer ze naar hartelust in een mini, midi of maxiconcept. Ze kunnen zowel binnen als buiten en wees er zeker van, hier zal je publiek niet naastkijken!

Dieudonne

Luister aandachtig. In het hart van een groot rechthoekig bassin raakt een druppel 23 trommels. De ritmes evolueren volgens de druk van het water. De wind drijft van tijd tot tijd de druppels … en de stilte keert terug. Als u wilt, wordt u uitgenodigd om een kleine handmatige pomp te bedienen om het waterreservoir te voeden.

Evo-Sun

Ga op de halve maanbanken zitten aan de voet van vier schijven, zoals vier zonnen die een paar meter hoog hangen tussen hemel en aarde. De ezel in het midden van elke schijf, bevestigd op zijn mat, brengt de trillingen van een strak touw over. Grijp het touw en een van ons vermengt zich met het gezang van de vogels, als een teken de lucht in gestuurd.

Maurice

Of muziek maken met de voeten: bij elke trap je doet komt een geluid vrij. Al dansent maak je muziek. Maurice laat je dansen op zijn tonen.

Ocean Drum 

Het lijkt wel een schelp een anemoon, zeker als je er instaat speelt de wind een geluid. Je waant je ergens diep in de zee.