Roodvonk

Kapsalon & Grimecaravan

De caravan is speciaal ingericht en aangekleed om te grimeren. De fleurige sfeervolle plek, nodigt eenieder uit om te betreden. Om het geheel af te maken, zijn ook de grimeurs in outfit. Zigeuners, zuiders, zomers… Met nodige schwung springen de grimeurs naast de caravan op zich extra in het oog en entertainen op die manier de kleinste festivalgangers. Kiezen jullie een thema? Dan kleden wij ons graag passend aan.
De gegrimeerde snoeten werken aanstekelijk. De caravan is een trekpleister en past perfect op elke locatie. Snelheid, sfeer en topkwaliteit gaan dan ook hand in hand.
Het kapsaloon is hip. Trendy en opvallend. Extravagante, kleurrijke, speelse en echt koele kapsels worden in hoog tempo getoverd in alle mogelijke haartypes. Kinderen jong en oud, en ook volwassenen durven wel eens plaats te nemen…
Kapsters in outfit staan opgesteld in een ludiek kapsalon voorzien in bijhorende open tent naast de caravan. Een leuke surplus die naast de snoeten zichtbaar is op heel de festivalweide/feestplek
Roodvonk kiest voor een totaalconcept. Geen grime zonder caravan, geen kapsel zonder saloon… Dat maakt dit concept net uniek! De caravan en het saloon zijn gepimpt, horen bij elkaar en spreken echt iedere festivalganger aan. Het concept en de kwalitatieve grimeurs en kapsters, bepalen mee het prijskaartje. Maar wees gerust, u krijgt iets unieks waarbij bijna elke mama of papa zegt dat ze het zo mooi nog niet geweten hebben… De oh’s en ah’s, en de wonderlijke kindersnoetjes bij het kijken in de spiegel, daar doen we het voor!