Rake Klappen

Klauterstout

WAARSCHUWING! De vloer is van lava! In Klauterstout proberen twee bouwvakkers een bouwproject af te ronden, zonder dat de opzichter er achter komt dat de vloer van lava is. Onhandige capriolen en acrobatische kunsten stapelen zich op in een fysiek circus van misverstanden. Wat in eerste instantie begint als een theatervoorstelling eindigt in een mee-doe-avontuur waarbij het publiek zelf het podium opkomt. De acteurs worden levende klimpalen en het decor verandert in een heuse pop-up speeltuin.

Rake Klappen speelt het liefst op de meest vreemde locaties. Zij spelen tussen, op en om het publiek maar in deze voorstelling spelen zij letterlijk mét het publiek. In Klauterstout mag het allerkleinste publiek mee spelen. Klauterstout is een voorstelling waarin kinderen op een veilige manier risico’s leren inschatten. Tegelijkertijd kunnen ze zich verbazen over hoeveel er eigenlijk wel niet mogelijk is met het lichaam.

Language no problem, communication between the actors.. big problem!
De voorstelling maakt maximaal gebruik van mime en lichaamstaal, en minimaal gebruik van tekst

Speeltuin op locatie – Klauterstout als installatie
Naast de voorstelling is Klauterstout ook te boeken als unieke installatie. Dan toveren de acteurs en het decor van Klauterstout uw locatie om tot een interactieve speeltuin inclusief spectaculair hoogtepunt: onze kindergooier!

credits: van en met Daan Bosch, Mitch de Mooij, Dico Verschure en Mick Vonk

Decor/Vormgeving: Naald & Hamer

Fotografie: Anne den Boer en Arthur Hooijer