Reginald en de bosbeesten

Ja of Nee

Reginald en de BosBeesten is een feestband voor kinderen.

Pieter, Amanda en de BosBeesten vieren feest voor vriendschap. Er is hun vriendschap voor elkaar, vriendschap voor de allergische zeeleeuw Bavo, vriendschap die voortkomt uit een toevallige ontmoeting, en vriendschap die minder vlot loopt.
En dan is er die ene, heel speciale vriendschap… of is het verliefdheid?
Reginald en de BosBeesten brengen in hun nieuwe show ‘Ja of nee’ opnieuw een selectie oorwurmen vermomd als popsongs voor kinderen, in een show die bol staat van hun ontwapenende energie. Stilstaan is geen optie. Het nadien uit je hoofd zetten evenmin.

Reginald speelt muziek voor rockers, voor punkers, voor dansers, voor meezingers, … en voor jòu!

Reginald & De BosBeesten brengt ​energieke popmuziek voor kinderen van 3 tot pakweg 9 jaar. De mix van ​uiteenlopende stijlen (reggae, punk, rock, dance, …) zorgt voor een dansbaar feestje voor de kinderen én hun ouders.

De kleurrijke frontfiguren Pieter Van Bavel en Amanda Kovac – ondersteund door een ​4-koppige band met gitaar (Gijs Van Lombeek), toetsen (Emma Huyghe), bas (Steven De Peuter) en drum (Joël Meurisse) nemen de kinderen mee voor het feestje van hun leven. ​

De liedjes die allemaal van de hand zijn van bezieler Steven De Peuter, werden dit jaar gebundeld in het eerste CD-Prentenboek ‘Iedereen Kampioen’. Je kan de band ook beluisteren op Spotify.