Cie Paprika

Nachtzacht

Ubi slaapt, hij droomt.
Maar… is het enkel een droom? Of gebeurt het… écht? Die wondere wereld, met dieren overal, met land en stad en berg en zee… Droom jij met ons mee?
‘Nachtzacht’ is een intieme, poëtische muziekvertelling Voor dromers vanaf 3 jaar.
Een zangeres, een pianiste, een beeld-manusje-van-alles-mevrouw. Maar soms doet de ene iets anders, of neemt de andere de taakjes over van de ene. Ze nemen samen het publiek mee in een wereld vol kleur, vol sfeer, vol dromen. Woordenloos, met tapijten en wolken en landschappen van klank en beeld. De muzikale mosterd wordt gehaald in droom-muziek van Aaron Copland, Benjamin Britten en Francis Poulenc. Soms gek, soms zacht, soms mysterieus… Het beeld voltrekt zich voor je ogen; fascinerend hoe dagdagelijkse voorwerpen opeens veranderen in een stad, in een zee, in wolken… Een streling voor oog en oor.

Concept & spel:
Yo Bisschops – Griet De Geyter – Katrien Vercauter
Met muziek van: Aaron Copland – Benjamin Britten – Francis Poulenc – Griet De Geyter – Katrien Vercauter Beeldconcept: Yo Bisschop

Helaas! Er zijn geen geplande data gevonden voor de gekozen selectie.

Je zag Nachtzacht ook in: CC Het Bolwerk (Vilvoorde), GC De Wiek (Zele), VZW Ontmoetingscentra Kortrijk - OC Molenheem (Heule), Liers Cultuurcentrum (Lier), CC Temse (Temse), AGB Willebroek / CC De Ster (Willebroek), GC De Bosuil (Overijse - Jezus-Eik), GC De Lijsterbes (Kraainem), GC Den Bussel (Keerbergen)