Wiersma & Smeets

Peuterlab

Meesterknutselaars + licht- en mediatovenaars Moniek Smeets en Bram Wiersma presenteren een peuterspeeltuin met beeldende en theatrale elementen. Hierin worden peuters en jonge kleuters in aanraking gebracht met techniek op een speelse en interactieve manier.
Niks wetenschappelijks, maar heel alledaagse dingen als een draaiboor, een katrol, iets dat scharniert. Ze kunnen aan de slag met materiaal-beleving, licht, schaduw, zwaartekracht en dergelijke.
Ook worden ze vertrouwd gemaakt met ongebruikelijke manieren van interactief bezig zijn. Er komt geen muis of touchscreen aan te pas, maar er is wel een digitale hinkelbaan, een magnetische hengelbak en een luchtpompenspel. Alles in de eigenzinnige maar fraaie Wiersma & Smeets-vormgeving.
Het PeuterLab is bestemd voor kinderen van 2½ -5 jaar.

Helaas! Er zijn geen geplande data gevonden voor de gekozen selectie.

Je zag Peuterlab ook in: CC De Borre (Bierbeek), GC Den Bussel (Keerbergen), GC Den Dam (Oudergem), CC Temse (Temse (Tielrode)), CC 't Vondel vzw (Halle), Lokaal bestuur Torhout - CC de Brouckere (Torhout), Cultuurcentrum het Loo (Tessenderlo), GC Jan vander Noot (Brecht), GC De Wildeman (Herent), GC 't Groenendal (Merelbeke), CC Het Gasthuis (Aarschot), CC De Spil vzw (Roeselare), AGB Willebroek / CC De Ster (Willebroek), vzw Kinderopvang Leuven (Leuven)